Sven-Arne Silves Hemsida

     
      • Min viktigaste sida »

 

• Lär dig avslappning »

 

• 150 Egna Limerickar »

 
   

        Startsidan   *   Släktforskning  *   Mina böcker *   Skånsk kultur  *  Skånskt bygdemål  *  Några dikter     *   Resten   Gästbok

   

 

Hej och välkommen till min hemsida och domän.

Jag är en snart åttioårig "statsanställd friherre"  och  inbiten mångsysslare, innerligt tacksam att jag inte behöver göra ett CV. Det skulle förmodligen bli en tegelstensroman om allt vad jag studerat, experimenterat med och arbetat med, hållit föredrag och kurser om eller haft som hobby under mitt långa liv skulle redovisas i ord.

Efter drygt 50 års arbete som egen företagare blev jag äntligen färdig att gå i pension 2007. Gungstolen hägrade inte, men jag måste i ärlighetens namn erkänna att den känns riktigt bekväm emellanåt!

Min hemsida har sina sidor - och alla är fyllda av vad jag har intresserat mig för och vill dela med mig av till just DIG. Det är en blandning av allvar och humor i varierande ämnen - och speglar mig själv och min personlighet.

Förutom släktforskning och skriverier älskar jag att göra hemsidor och terroriserar ibland företag i närområdet som saknar, eller har dåligt fungerande, hemsidor och erbjuder dem min hjälp.

Skulle du finna något du vill kommentera är du välkommen att maila mig.

Glad och intressant läsning

Sven-Arne Silve                               sven@silve.info

Förutom släktforskning och skriverier älskar jag (och min katt Zoya) att göra hemsidor och terroriserar ibland företag i närområdet som saknar, eller har dåligt fungerande, hemsidor och erbjuder dem min hjälp.

Länk till min hemsides-sida