Mina Skriverier

Livsfilosofiskt Forums Handboksserie

skrevs under 1980talet och de flesta är nu slutsålda. Resterande kan du köpa direkt från mig.

Serien handlade om paranormala ämnen som:   Healing och Mediumitet och Reinkarnation. 


Döden - Porten till livet (8 sid.) SLUTSÅLD


Utveckling av mediumitet (44 sid.) 

SLUTSÅLD MEN DU KAN LÄSA DEN ELLER LADDA NER DEN GRATIS HÄR


Healing i teori & praktik (44 sid.) SLUTSÅLD


Färghealing - Kromoterapi (28 sid.) SLUTSÅLD


Spiritualism - En livsåskådning med logik (28 sid.) SLUTSÅLD.


Cirkelarbete - för Mediumitetsutveckling (44 sid.)

SLUTSÅLD men du kan läsa den HÄR!


Livens Skola - En bok om Reinkarnation (90 sid.) 55:-

Tron på reinkarnation är utbredd över större delen av vår jord - och omfattas av fler människor än någon annan livsfilosofi. Ett gryende reinkarnationsmedvetande börjar märkas även i Sverige. Livens Skola är även lämplig att använda i studiecirkelverksamhet och ger en överskådlig och lättfattlig redovisning över forskning, fakta, filosofi och behandlar bl. a: Jagmedvetandet och psyket, ut ur kroppen upplevelser, nära döden upplevelser, livet före och efter detta, karmalagen och dess effekter, medvetandeutveckling och livsplanering.


Finns fortfarande i ett antal exemplar till salu - maila sven@silve.info


 
På FÖRLAGET ARKANUM utkom min handbok om homeopatisk behandling av djur:


HUND OCH KATT - homeopatisk behandling

Boken är slutsåld på Arcanums förlag - men finns ofta att köpa via antikvariat och finns även att låna från en del bibliotek.

Boken har använts i väldigt många kurser för blivande djurhomeopater.  Förlaget skriver i sin reklam:


Hund och Katt, Homeopatisk behandling  Silve, Sven-Arne    Artikelnr: 100128

Om bok

Sven-Arne Silve beslutade för c:a 3 år före denna boks tryckning att i sin omfattande homeopatiska praktik även taga emot djur. Han har så småningom mer och mer specialiserat sig på våra husdjur, och ger oss i den här boken del av sin rika erfarenhet både när det gäller allmän skötsel av hundar och katter och homeopatisk behandling. Med sin översiktliga uppspaltning i olika sjukdomstillstånd och dess behandling, kan man säga att vi med Hund och Katt äntligen har fått en hund- och katt-Fass, en välkommen uppslagsbok för hur vi skall sköta våra vanligaste sällskapsdjur.


 


Ulla skrev flera böcker, men den som jag har valt att nu ge er möjlighet att njuta av heter

"I SKUGGORNA FINNS MINNENA".

Boken är en ömsint, dramatisk och romantisk skildring av kärleken mellan ett syskonpar i 1700talets Portugal. Den överraskande upplösningen är dock i modern tid.

LÄS, NJUT och BEGRUNDA!

Du kan ladda ner den i Pdf-format HÄR!


EN GAMMAL MÅNGSYSSLARES LEKSTUGA PÅ INTERNET

Mina Skriverier.


Att skriva har varit en glädjerik hobby för mig - och att några av  böckerna finns på en del biblioteks hyllor minskar naturligtvis inte glädjen.

På denna sidan ser du de böcker som jag är "skyldig" till och du kan ladda ner dem helt kostnadsfritt till din dator.


MEN KANSKE VILL DU FÖRST HA LITE KUL? I SÅ FALL HAR DU 150 HEMSNICKRADE LIMERICKAR  HÄR!

Vill du höra mig läsa några av dem så kan du klicka HÄR!


----------------------------------------------------------------------------------------


N Y H E T:

FÖR 10 ÅR SEDAN SKREV JAG EN LITEN BERÄTTELSE OM STACKARS

CHIMPANSEN JENSEN 


BERÄTTELSEN ILLUSTRERADES AV

KATALIN SZALAY

OCH DU KAN LÄSA DEN OM

DU KLICKAR PÅ BILDEN!


HOPPAS NI ÄR LIKA BARNSLIGA SOM JAG ÄR, SÅ NI GILLAR STACKARS

CHIMPANSEN JENSENS ÄVENTYR.HÄR FINNS DE ANDRA BÖCKERNA:

Sommarkriget

Trettonårige Stig Ramsjö, blyg, bortkommen och osäker på livets villkor och på sig själv, kommer till hotell Falsterbohus för att arbeta som pickolo sommaren 1950.Hans barndomsvärld rasar samman som sandslotten i vattenbrynet på falsterbostranden i den brutala konfrontationen med livet bland såväl personal som gäster på lyxhotellet.

Konflikter, sexualitet och paranormala upplevelser tvingar honom att omvärdera sig själv och sin inställning. Det är en hårdhänt skola som på några få veckor förvandlar honom från barn till vuxen.

Hans möten med kändisar bland gästerna, med den klurige livsfilosofen Albert Frisk och den efterblivne diskaren Bertil skildras både ömsint och humoristiskt och vi får uppleva hur känslostormar sveper fram och tillbaka i hans unga själ.

Romanen är en dokumentär skildring om företeelser i den tid då föräldra- och vuxenauktoriteten stod högt. Om de oläkbara sår som skapades av dåtidens oförstånd - och som fortfarande på olika sätt påverkar oss alla, såväl äldre som yngre.


LADDA NER

Odört

En man vaknar upp på okänd plats och lider av en så total minnesförlust att han inte ens vet vad han heter och var han kommer ifrån .... en mardrömsliknande situation.


Mardrömmen når sin kulmen då han finner att många tecken tyder på att han är inblandad i ett svårt brott - ja kanske till och med att han är en efterspanad brottsling.

Detta är ingressen till denna spännande och humoristiska ”detektivroman” som får sin upplösning efter en intensiv vecka av märkliga, spännande, humoristiska och bisarra händelser

.

LADDA NER


Masthugget - en av skådeplatserna i romanen

Djur är ofta huvudpersoner i mina romaner


Mysterieklubben


När Rolle, Robban, Ajax och Ida träffar mormor och morfar kan nästan allting hända - och det gör det också detta jullov på Österlen

Dom beslutar att bilda en mysterieklubb för att lära sig allt om "spöken och sånt" - som mormor och morfar är experter på.  När morfar lär ut att "trolla på riktigt" och tankeöverföring och när mormor visar hur små mystiska paket kan "spöka" - då får dom uppleva experiment som dom aldrig skulle ha kunnat drömma om. Med eget hemligt språk och hemlig kod ger dom sig glatt i kast med det övernaturliga


Hade bara inte den mystiska papperslappen i ödehuset ställt till det, så hade deras besök hos mormor och morfar bara blivit helmysigt så där i största allmänhet! Men den lappen och många andra kusliga saker gör deras jullov till ett fantastiskt äventyr som slutar med en hellyckad bovjakt


LADDA NER

Det kusliga, ensliga ödehuset där hela mysteriet började
Mysterieklubbens äventyrsresa


När Mysterieklubbens medlemmar Robban, Rolle, Ajax och Ida tillsammans med mormor och morfar ger sig ut för att söka äventyret i Europa, kan ingen av dem drömma om att resan skall bli så spännande som den kommer att bli.


De upplever en helt fantastisk resa och möter både vilda och tama djur, bovar och ett "livs levande" spöke.


Men - dom klarar av alla de svåra situationer dom möter - för som morfar brukar säga: "Alla är bra på något, alla kan inte vara bra på allt - som vi!"


Spännande läsning för alla barn i åldern 9 - 99 år


LADDA NER