Sven-Arne Silves hemsida


 

 

   

 

   

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidor:  Svens sida   Introduktion   1,   2,  3,  4,  5,   6,   7,   8,   9,  10,  11,  12,  13,  14,  15

En limerick som terapi

vad menar jag egentligen med det?

Jo humor är en mycket allvarlig sak att syssla med! Humor, glädje, skratt och lyckokänsla har en stark och påtaglig effekt på kroppens funktion, läkningsförmåga och upplevelse av smärta och obehag.

Skrattet är en väg att hjälpa till att producera och distribuera s.k. Endorfiner i hela kroppen.

Idag vet man att endorfiner inte bara kan lindra smärta. De verkar kunna dirigera hela nervsystemet genom att öka och minska hjärnans aktivitet så att kropp och själ hålls i balans.

Mycket tyder på att de även kan påverka vår känslighet för infektioner, stress, psykiska sjukdomar, hjärnans utveckling, sömn, tillväxt samt åldrande.

Många talar om endorfinerna som det sjätte sinnet.

Så kära vänner - därför vill jag erbjuda dig, helt kostnadsfritt, ett smärtstillande medel, ett nervlugnande medel, ett bra sömnmedel, ett stärkande medel och ett föryngringsmedel - allt i ett i form av LIMERICKAR:

Denna förpackning rymmer 156 stycken högkoncentrerade Limerickar och bör doseras med varsamhet.

Normal dos: 2 - 3 Limerickar HÖGST två gång/dag. Någon av doserna kan tagas till ett glas öl, vin eller juice - men INTE till Light-produkter eftersom Limerickens goda effekter kan gå förlorade vid intag av Aspartam, Sackarin eller liknande onyttigheter.

Vid akuta problem t.ex. deppighet, ont i själen eller på andra ställen i kroppen, uruselt semesterväder eller när en kär vän har sagt något dumt: 2 Limerickar HÖGST en gång/timme. Vid akutdosering bör INTE öl eller vin användas eftersom man då efter några glas inte märker hur effektiva Limerickarna är!

UNDVIK ÖVERDOSERING! 

Sven-Arne Silve

Här finns sidorna:

Limericksidor     1,  2,  3,  4,  5,  6,  7,  8,  9,  10,  11,  12,  13 , 14,  15